Τα κρασιά μας

ΛΕΥΚΑ
Αττικός Ουρανός
Σαββατιανό
Η εξαιρετική γη της Αττικής ανταμείβοντας τις προσπάθειες των ανθρώπων μας, προσέφερε απλόχερα ως έπαθλο ένα εκλεκτό κρασί από την μοναδική ποικιλία Σαββατιανό.

Δροσερό και φρέσκο, αρωματικό και απαλό στη μύτη, σύνθετο με ισορροπημένη γεύση συνδυάζεται ιδανικά στους 10°C - 12°C  με ορεκτικά, ψάρια, θαλασσινά και λιχουδιές της Μεσογείου.
Στιγμές
Σαββατιανό
Τα Στιγμές δημιουργήθηκαν για να είναι φιλικότερα στους νέους οινόφιλους 
που θέλουν να απολάμβάβουν το κρασί με έναν άμεσα ευχάριστο τρόπο όπου δεν απαιτείται να έχουν λάβει μαθήματα γευσιγνωσίας και γαστρονομίας για να το απολάυσουν.

Αυτό οδήγησε στη φιάλη Στιγμές Λευκό η οποία απο την πρώτη στιγμή που θα κυλίσει στο ποτήρι θα ξεδιπλωθούν τα αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών αισθητά και διακριτά σε όλους και κατόπιν η γλυκιά αίσθηση στη γεύση στην οποία κυριαρχούν τα εσπεριδοειδή παρουσία μαλακής οξύτητας.

Έτσι το Στιγμές Λευκό προτείνεται για όλες τις στιγμές σας επίσημες και ανεπίσημες, φιλικές αλλά και αυστηρές, άμεσα απολαυστικό, αρωματικό γεμάτο και γλυκόπιοτο.
Ασύρτικο
Διαυγές, χρυσό. Πολύπλοκο στη μύτη, με αρώματα λεμονιού, ξηρών καρπών και διακριτή ορυκτότητα. Iσορροπημένο στο στόμα με αναζωογονητική οξύτητα και μακρά επίγευση.

Συνοδεύει ψάρια, οστρακοειδή και λευκά κρέατα με σάλτσα. Απολαύστε στους 10°C.
Μαλαγουζιά
Μαλαγουζιά από πρώιμο τρύγο του Αττικού αμπελώνα που αναδεικνύει την φινέτσα και την χάρη της ποικιλίας.

Λαμπερό χρυσόξανθο χρώμα, αρώματα λευκών λουλουδιών και εξωτικών φρούτων με μακρά επίγευση. Απολαύστε την στους 10°C.
ΕΡΥΘΡΑ
Αττικός Ουρανός 
Αγιωργίτικο Merlot
Η εξαιρετική γη της Αττικής ανταμείβοντας τις προσπάθειες των ανθρώπων μας, προσέφερε απλόχερα ως έπαθλο ένα εκλεκτό κρασί από την ευγενικότερη ερυθρή ελληνική ποικιλία Αγιωργήτικο και τη διεθνή σπουδαία ποικιλία Merlot.

Βαθύ πορφυρό χρώμα, με σύνθετα αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων και βανίλιας ισορροπεί αρμονικά στο στόμα και αφήνει ευχάριστη μακριά επίγευση.

Απολαύστε το στους 16°C - 18°C με κυνήγι, κόκκινα κρέατα σε πικάντικες σάλτσες και κίτρινα τυριά.
Στιγμές
Αγιωργίτικο Merlot
Τα Στιγμές δημιουργήθηκαν για να είναι φιλικότερα στους νέους οινόφιλους που θέλουν να απολάμβάβουν το κρασί με έναν άμεσα ευχάριστο τρόπο όπου δεν απαιτείται να έχουν λάβει μαθήματα γευσιγνωσίας και γαστρονομίας για να το απολαύσουν.

Αυτό οδήγησε στη φιάλη κρασί Στιγμές Ερυθρό το οποίο απο την πρώτη στιγμή που θα κυλίσει στο ποτήρι θα ξεδιπλωθούν τα αρώματα νωπών κόκκινων φρούτων με νότες δρύινου βαρελιού, αισθητά και διακριτά σε όλουςκαι κατόπιν η γλυκιά αίσθηση στη γεύση στην οποία κυριαρχούν κεράσι, βύσσινο και βατόμουρο παρουσία πολύ μαλακών ταννίνων, στρογγυλό και ευχάριστο με δροσερό τελείωμα.

Έτσι το Στιγμές Ερυθρό προτείνεται για όλες τις στιγμές σας επίσημες και ανεπίσημες, φιλικές αλλά και αυστηρές, άμεσα απολαυστικό, αρωματικό γεμάτο και γλυκόπιοτο.  
  

Εγγραφή στο Newsletter

ΟΝΟΜΑ
E-MAIL
Εγγραφή
© 2016 by Allagiannis Winery